Personalia

8 oktober 2021

Jules Verstraten sinds 1 oktober gestart bij ZLTO

Op 1 oktober is Jules Verstraten gestart als Belangenbehartiger Glastuinbouw bij ZLTO. Hij vervult daar, mede in opdracht van Glastuinbouw Nederland, een coördinerende rol in de regio Brabant en Zeeland samen met collega Wendy Klijn. 

Hiervoor heeft hij gewerkt als Adviseur Public Affairs bij de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN) en als Projectleider voor PowerAlg waarbij hij een bedrijfsmodel heeft ontwikkeld rondom de combinatie zonne-energieopwekking met plantaardige eiwitkweek (d.m.v. algenkweek). 

Verstraten over de keuze voor ZLTO: ‘Belangenbehartiging en tuinbouw vormen de rode draad in mijn loopbaan. Binnen ZLTO zal ik regelmatig in gesprek gaan met stakeholders op provinciaal en regionaal niveau. Met mijn ervaring als belangenbehartiger voor de bloemenveilingen op nationaal niveau biedt de functie bij ZLTO de kans om mijn kennis en ervaring binnen zowel belangenbehartiging als tuinbouw verder te verbreden.

Meer lezen

In ons vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politiek speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Karen van den Einden, Senior adviseur Public Affairs en Positionering bij Natuur & Milieu. 

Verder lezen »

Als teamcoördinator en woordvoerder VNO-NCW en MKB-Nederland, is Edwin het trotst op de échte Hollandse ‘schouders-eronder’ mentaliteit.

Verder lezen »