Personalia

8 oktober 2021

Jules Verstraten sinds 1 oktober gestart bij ZLTO

Op 1 oktober is Jules Verstraten gestart als Belangenbehartiger Glastuinbouw bij ZLTO. Hij vervult daar, mede in opdracht van Glastuinbouw Nederland, een coördinerende rol in de regio Brabant en Zeeland samen met collega Wendy Klijn. 

Hiervoor heeft hij gewerkt als Adviseur Public Affairs bij de Vereniging van Bloemenveilingen in Nederland (VBN) en als Projectleider voor PowerAlg waarbij hij een bedrijfsmodel heeft ontwikkeld rondom de combinatie zonne-energieopwekking met plantaardige eiwitkweek (d.m.v. algenkweek). 

Verstraten over de keuze voor ZLTO: ‘Belangenbehartiging en tuinbouw vormen de rode draad in mijn loopbaan. Binnen ZLTO zal ik regelmatig in gesprek gaan met stakeholders op provinciaal en regionaal niveau. Met mijn ervaring als belangenbehartiger voor de bloemenveilingen op nationaal niveau biedt de functie bij ZLTO de kans om mijn kennis en ervaring binnen zowel belangenbehartiging als tuinbouw verder te verbreden.

Meer lezen

Tom Kunzler start per 1 mei als Senior Lobbyist Landbouw & Water bij Natuurmonumenten. Kunzler werkte sinds 2019 bij lobbyadvieskantoor Public Matters waar hij voornamelijk cliënten in de techsector en op gemeentelijk niveau ondersteunde. Daarvoor was hij directielid van Open State Foundation.

Verder lezen »

Op 6 september start Martijn Vonk als senior adviseur Public Affairs en Communicatie bij de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU). Hiervoor werkte Vonk in diverse Public Affairs functies bij brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland.

Verder lezen »