Podcasts

4 februari 2022

Podcast Appèl

De Mr. Hans van Mierlo Stichting heeft haar eigen podcast. In ‘Appèl’ zoekt D66 de verdieping bij actuele politieke onderwerpen, altijd geïnspireerd door het sociaal-liberale gedachtegoed. Met interessante gasten en goede analyses. De podcast is te vinden op meerdere platforms. Bijvoorbeeld hier.

Meer lezen

Kirsten Wilkeshuis (41) is per 1 april benoemd tot manager public affairs bij de pensioenfederatie. Zij werkte voorheen in de energiesector (Stedin, Netbeheer). De Pensioenfederatie is de overkoepelende belangenbehartiger van bijna alle Nederlandse pensioenfondsen. Zij vertegenwoordigt namens 198 pensioenfondsen de belangen van 5,8 miljoen deelnemers, 3,4 miljoen gepensioneerden en 10 miljoen gewezen deelnemers.

Verder lezen »

Van alle persoonlijke eigenschappen waarover een goede lobbyist moet beschikken is empathie wel de belangrijkste. Een lobbyist die zich niet kan verdiepen in de gedachten- en belevingswereld van degene die overtuigd moet worden is gedoemd te mislukken. Aan elke goede lobbystrategie moet een gedegen analyse voorafgaan van de belangen van de persoon of organisatie die […]

Verder lezen »