Personalia

15 april 2021

Marco Kortleve per 1 april gestart bij Wepublic

Per 1 april 2021 is Marco gestart bij Wepublic als senior Public Affairs adviseur. Marco heeft ruime ervaring met beleid en strategie: in de landelijke politiek als politiek adviseur voor het CDA, bij twee multinationals in de zorg (Mediq NVMSD BV) en als (zelfstandig) adviseur. In die laatste functie heeft hij veel ervaring opgedaan bij verenigingen en brancheorganisaties, zowel in een ondersteunende, adviserende rol, als in een eindverantwoordelijke, bestuurlijke rol.

Sinds de oprichting van het kantoor in 2013 heeft Wepublic een snelle groei doorgemaakt. Het bureau met vestigingen in Amsterdam en Den Haag telt nu bijna 35 medewerkers. Wepublic houdt zich bezig met consulting, interim management en intelligence op het gebied van reputatie, communicatie en public affairs. De adviseurs van het bureau bouwen aan vertrouwen in de publieke arena waar reputatie en perceptie steeds belangrijkere factoren zijn.

Meer lezen

Op 15 maart is Joram gestart als Senior Adviseur Public Affairs bij Vogelbescherming Nederland. Hiervoor was hij 3,5 jaar werkzaam bij TNO. Eerder werkte hij bij Wallaart & Kusse Public Affairs.

Verder lezen »

1. Wat is het grootste lobbysucces dat je in je loopbaan bent tegengekomen? De steunpakketten voor bedrijven c.q. hun werknemers enkele weken na de uitbraak van Covid-19 in Nederland. Het tempo waarin die pakketten werden gerealiseerd nadat VNO-NCW en FNV ze bepleitten, en de omvang van de steun, waren (en zijn) ongekend. 2. Wat zou […]

Verder lezen »