Personalia

18 mei 2022

Just Hasselaar start bij OCI NV

Per 1 juni start Just Hasselaar als Government and Public Affairs Advisor bij OCI N.V., producent van waterstofhoudende producten zoals kunstmest, brandstof en andere grondstoffen voor industrie en landbouw. Bij het team Global Public Affairs gaat Just zich bezig houden met stakeholdermanagement, strategisch beleid en belangenbehartiging.

Just heeft vijf jaar bij Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor de ecommerce sector, in een vergelijkbare rol gezeten. Hier was hij verantwoordelijk voor alle dossiers rondom digitale transacties en de platformeconomie. Eerder heeft hij in de consultancy ervaring opgedaan bij BridgeHead en de Reputatiegroep. ​

Meer lezen

Een initiatief van Isa en Iris. Benieuwd waar de podcast over gaat?

Verder lezen »

abel van Enckevort is per 1 november gestart als Head of Public Policy van Amazon Prime Video in Nederland & Nordics. Eerder werkte Isabel als senior adviseur bij het bureau Wepublic en bij Discovery Benelux als Director Communications & Public Affairs. Bij Amazon zal zij de Prime Video- en Studios-activiteiten in de Benelux en Nordics ondersteunen op het gebied van reputatie en public affairs.

Verder lezen »