Personalia

15 maart 2023

Michiel Kuiper Adviseur Public Affairs bij de Nederlandse Vereniging van Banken

Per 1 maart is Michiel Kuiper gestart als adviseur public affairs bij de Nederlandse Vereniging van Banken. Hiervoor heeft hij ruim vier jaar op de beleidsafdeling van de NVB gewerkt. Daar heeft hij zich onder andere beziggehouden met de MKB-financieringsmarkt, commercieel vastgoedfinanciering en de gezondheidszorg. Eerder was hij – tijdens de Masteropleiding Public Affairs aan de Universiteit Leiden – voor Jeugdzorg Nederland actief in de ondersteuning van public affairs activiteiten.

Over zijn interne overstap zegt Kuiper: “Banken staan midden in de maatschappij en zijn betrokken bij alle grote transities. In de afgelopen jaren heb ik veel mogen leren over belangenbehartiging bij ministeries, toezichthouders en andere stakeholders. Die kennis en ervaring zet ik nu graag in om in ‘het Haagse’ met banken en stakeholders te werken aan een toekomstbestendige bankensector die bijdraagt aan een welvarende, duurzame en inclusieve samenleving, in Nederland en daarbuiten. Een mooie uitdaging waar ik veel zin in heb!”

Meer lezen

Vanaf 13 april gaat Jurriaan Limburg aan de slag als adviseur bij Wallaart & Kusse Public Affairs in Amsterdam. Hiervoor was hij kort werkzaam bij het CIDI in Den Haag en vervolgens enkele jaren voltijd achter de schermen in de Amsterdamse politiek bij de lokale CDA-fractie. Hij blijft daarnaast op lokaal niveau politiek actief als […]

Verder lezen »

Per 1 februari 2022 is Sharon gestart als Public Affairs Manager bij bol.com. Hiervoor is Sharon bijna 9 jaar werkzaam geweest in de consultancy. De laatste 3,5 jaar bij adviesbureau voor de digitale wereld, Considerati. Daarvoor werkte Sharon bij adviesbureau Public Matters.

Verder lezen »