Personalia

9 augustus 2022

Mirjam van Belzen per 1 juli naar Amsterdam UMC.

Op 1 juli is Mirjam van Belzen gestart als senior adviseur Public Affairs bij het Amsterdam UMC.

Hiervoor was zij als senior adviseur werkzaam bij Van Oort & Van Oort Public Affairs en Communicatie. Daarnaast was zij trainer bij de Public Affairs Academie, de kennispartner van het bureau Van Oort & Van Oort. Eerder werkte zij als belangenbehartiger en woordvoerder voor de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). En was zij langere tijd werkzaam in de culturele sector.

Over haar overstap zegt Van Belzen: “Ik heb enorm veel zin om de belangen van het Amsterdam UMC verder op de kaart te zetten. Onderwerpen als digitalisering, innovatie, duurzaamheid en een gezondere samenleving staan hoog op de agenda. Als grootste academisch medisch centrum in Nederland, waar zorg, wetenschap en onderwijs onder een dak verkeren, heeft het Amsterdam UMC hier een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid in. Niet alleen in de hoofdstad en de regio maar ook ver daarbuiten.”

Meer lezen

In onze vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politieke speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Agnieta van der Plaat, Team lead Public Affairs bij de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Wat is de grootste lobbyfout die je hebt gemaakt en wat heb je daarvan geleerd? Als junior consultant hielp […]

Verder lezen »

Per 3 januari is Maurice Hoogeveen bij Booking.com gestart als Senior Manager Public Affairs Nederland. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor de public affairs acitiveiten van Booking.com in Nederland. Hiervoor werkte Maurice als Senior Adviseur Public Affairs bij KPN. 

Verder lezen »