Personalia

9 augustus 2022

Mirjam van Belzen per 1 juli naar Amsterdam UMC.

Op 1 juli is Mirjam van Belzen gestart als senior adviseur Public Affairs bij het Amsterdam UMC.

Hiervoor was zij als senior adviseur werkzaam bij Van Oort & Van Oort Public Affairs en Communicatie. Daarnaast was zij trainer bij de Public Affairs Academie, de kennispartner van het bureau Van Oort & Van Oort. Eerder werkte zij als belangenbehartiger en woordvoerder voor de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NFK). En was zij langere tijd werkzaam in de culturele sector.

Over haar overstap zegt Van Belzen: “Ik heb enorm veel zin om de belangen van het Amsterdam UMC verder op de kaart te zetten. Onderwerpen als digitalisering, innovatie, duurzaamheid en een gezondere samenleving staan hoog op de agenda. Als grootste academisch medisch centrum in Nederland, waar zorg, wetenschap en onderwijs onder een dak verkeren, heeft het Amsterdam UMC hier een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid in. Niet alleen in de hoofdstad en de regio maar ook ver daarbuiten.”

Meer lezen

Een initiatief van Remco de Boer. Benieuwd waar het over gaat?

Verder lezen »

Vandaag zijn Kirsten Verdel, Leonie Scholts en Charlotte van Wezel tot partner benoemd bij adviesbureau Dröge & van Drimmelen. Met deze stap verstevigt Dröge & van Drimmelen de betrokkenheid van de eigen collega’s bij het bureau dat zustervestigingen heeft in Brussel, Kopenhagen, Shanghai en New York.

Verder lezen »