Personalia

29 december 2023

Nora van Elferen nieuwe partner EPPA

Nora van Elferen (30) wordt per 1 januari 2024 partner (mede-eigenaar) van het advieskantoor voor public affairs en strategische communicatie EPPA in Den Haag. Tegelijkertijd treedt Rob Sebes terug als partner. Hij blijft wel als adviseur/communicatiestrateeg aan EPPA verbonden.

Nora is van stagiair bij EPPA doorgegroeid naar de functie van senior adviseur en managing consultant. ‘Wij zijn erg blij met het partnerschap van Nora. Haar nieuwe positie draagt bij aan het realiseren van de ambitieuze groeiambities van EPPA’, aldus de huidige partners René van der Steeg en Willem Jan Roelofs.

EPPA is al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw in Den Haag gevestigd en heeft een brede orderportefeuille in het bedrijfsleven, de publieke sector en bij maatschappelijke organisaties. Nora adviseert EPPA’s opdrachtgevers sinds 2017 met haar ruime ervaring op het gebied van public affairs, lobby, strategische communicatie en stakeholdermanagement, van boardroom tot beleidsmedewerker.

Haar kracht ligt daarnaast in het analyseren van en adviseren over de optimale inrichting van de interne organisatie om externe slagkracht op het gebied van public affairs en lobby te verkrijgen.

‘Public affairs is niet alleen een boeiend vakgebied, maar zeker ook een krachtige verbinding tussen organisaties en politieke beleidsmakers. Ik ben vastbesloten om die verbinding te versterken’, aldus Nora.

Meer lezen

Yorick Muller is 28 maart gestart als Public Affairs adviseur bij de KNMT, de beroepsorganisatie van tandartsen, mka-chirurgen en orthodontisten. Hij gaat zich richten op belangenbehartiging op landelijk niveau, en legt de nadruk op het creëren van draagvlak voor belangen uit de sector. Yorick heeft een achtergrond in de provinciale politiek en werkte hiervoor als […]

Verder lezen »

Eind september gingen Hein Greven en Robin Beentjes (beiden adviseurs bij Wepublic) naar het Springtij Forum – een driedaags duurzaamheidscongres op Terschelling. In onderstaande blog schrijven ze over hun ervaring en hun lessons learned.

Verder lezen »