Personalia

29 december 2023

Nora van Elferen nieuwe partner EPPA

Nora van Elferen (30) wordt per 1 januari 2024 partner (mede-eigenaar) van het advieskantoor voor public affairs en strategische communicatie EPPA in Den Haag. Tegelijkertijd treedt Rob Sebes terug als partner. Hij blijft wel als adviseur/communicatiestrateeg aan EPPA verbonden.

Nora is van stagiair bij EPPA doorgegroeid naar de functie van senior adviseur en managing consultant. ‘Wij zijn erg blij met het partnerschap van Nora. Haar nieuwe positie draagt bij aan het realiseren van de ambitieuze groeiambities van EPPA’, aldus de huidige partners René van der Steeg en Willem Jan Roelofs.

EPPA is al sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw in Den Haag gevestigd en heeft een brede orderportefeuille in het bedrijfsleven, de publieke sector en bij maatschappelijke organisaties. Nora adviseert EPPA’s opdrachtgevers sinds 2017 met haar ruime ervaring op het gebied van public affairs, lobby, strategische communicatie en stakeholdermanagement, van boardroom tot beleidsmedewerker.

Haar kracht ligt daarnaast in het analyseren van en adviseren over de optimale inrichting van de interne organisatie om externe slagkracht op het gebied van public affairs en lobby te verkrijgen.

‘Public affairs is niet alleen een boeiend vakgebied, maar zeker ook een krachtige verbinding tussen organisaties en politieke beleidsmakers. Ik ben vastbesloten om die verbinding te versterken’, aldus Nora.

Meer lezen

Op 1 december is Job Barnhoorn gestart als senior coördinator Government Affairs bij de Renewable Energy Group (REG). In deze nieuwe functie zal hij zich inzetten voor de rol van hernieuwbare biobrandstoffen bij het behalen van de Nederlandse duurzaamheidsdoelstellingen. Hij zal hiertoe zowel direct contact onderhouden met het Rijk en de Tweede Kamer, als indirect […]

Verder lezen »

In ons vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politiek speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Mira Levi, die op dit moment haar PA-werkzaamheden bij Transport en Logistiek Nederland afrondt en begin 2022 senior Public Affairs adviseur bij Gemeente Utrecht wordt.

Verder lezen »