Personalia

14 april 2023

Olivier van Paasschen naar ProRail

Per 15 mei start Olivier van Paasschen als adviseur Public Affairs bij ProRail. Hiervoor was hij ruim vierenhalfjaar belangenbehartiger bij de ANWB en de Mobiliteitsalliantie. Daar hij heeft zich onder andere beziggehouden met de invoering van betalen naar gebruik, verkeersveiligheid en verschillende infrastructuurprojecten.

Over zijn overstap van de ANWB naar ProRail zegt Van Paasschen: “Nederland op een duurzame en toegankelijke manier bereikbaar houden is een complex vraagstuk waar ik de afgelopen jaren veel over heb mogen leren. Die kennis en ervaring gebruik ik nu graag om met allerlei stakeholders in de spoorsector verder te gaan werken aan een duurzaam en bereikbaar Nederland. Een uitdaging waar ik veel zin in heb!”.

Meer lezen

Aileen de Witte start per 1 juli bij Royal Flora Holland. Aileen over haar nieuwe rol: “Na een aantal jaren bij BPRA public affairs mij hard te hebben gemaakt voor de zorgsector, start ik per 1 juli bij Royal Flora Holland. De afgelopen jaren heb ik mij ingezet voor het oplossen van de enorme uitdagingen […]

Verder lezen »

Wouter Schelfhorst is per 1 juni gestart als manager public affairs bij de Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen. Hiervoor werkte hij acht jaar bij lobbyadvieskantoor Meines Holla & Partners.

Verder lezen »