Personalia

14 april 2023

Olivier van Paasschen naar ProRail

Per 15 mei start Olivier van Paasschen als adviseur Public Affairs bij ProRail. Hiervoor was hij ruim vierenhalfjaar belangenbehartiger bij de ANWB en de Mobiliteitsalliantie. Daar hij heeft zich onder andere beziggehouden met de invoering van betalen naar gebruik, verkeersveiligheid en verschillende infrastructuurprojecten.

Over zijn overstap van de ANWB naar ProRail zegt Van Paasschen: “Nederland op een duurzame en toegankelijke manier bereikbaar houden is een complex vraagstuk waar ik de afgelopen jaren veel over heb mogen leren. Die kennis en ervaring gebruik ik nu graag om met allerlei stakeholders in de spoorsector verder te gaan werken aan een duurzaam en bereikbaar Nederland. Een uitdaging waar ik veel zin in heb!”.

Meer lezen

Een initiatief van de EO. Benieuwd waar de podcast over gaat?

Verder lezen »

Vanaf 13 april gaat Jurriaan Limburg aan de slag als adviseur bij Wallaart & Kusse Public Affairs in Amsterdam. Hiervoor was hij kort werkzaam bij het CIDI in Den Haag en vervolgens enkele jaren voltijd achter de schermen in de Amsterdamse politiek bij de lokale CDA-fractie. Hij blijft daarnaast op lokaal niveau politiek actief als […]

Verder lezen »