Personalia

15 april 2021

Robbert Baruch per 1 mei naar Universal Music Group (UMG)

Robbert Baruch is per 1 mei benoemd tot Senior Vice President Public Affairs, Europe, bij Universal Music Group (UMG). Deze positie is speciaal door UMG gecreëerd met de komst van Robbert. Hij werkte de afgelopen 10 jaar als manager Public Affairs bij Buma/Stemra. Robbert werkte achtereenvolgens bij een internationaal reclamebureau, ING, als zelfstandige en bij het Verbond van Verzekeraars. Voor de Partij van de Arbeid was hij van 2003 tot 2007 Statenlid in de provincie Zuid-Holland en van 2006 tot 2009 Dagelijks Bestuurder in de Rotterdamse deelgemeente Feijenoord. 

Universal Music Group (UMG) is de wereldleider op het gebied van muziek entertainment, met een breed scala aan bedrijven die zich bezighouden met muziekopnames, muziekuitgeverij, merchandising en audiovisuele inhoud in meer dan 60 landen. Met de meest uitgebreide catalogus van opnames en liedjes in elk muziekgenre, scout en begeleidt UMG artiesten en produceert en distribueert de meest veelgeprezen en commercieel succesvolle muziek ter wereld. Het hoofdkantoor van UMG staat in Hilversum.

Meer lezen

Per 1 april is Ronald de Jong gestart bij Louwman Group als Manager Public Affairs. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor de public affairs activiteiten van Louwman Group in Nederland. Hiervoor werkte Ronald als Teammanager Mobiliteit & Verkeersveiligheid bij de ANWB.

Verder lezen »

Een initiatief van EW. Benieuwd waar de podcast over gaat?

Verder lezen »