Personalia

19 september 2023

Willem-Jan Verdoes naar Royal FloraHolland

Per 1 september is Willem-Jan Verdoes in dienst getreden van Royal FloraHolland in de functie van lobbyist. Eerder werkt hij in dezelfde rol bij de gemeente Westland en bij PDR. Dat is een bureau voor strategie en communicatie. Hij heeft zich beziggehouden met de energietransitie, verduurzaming van de (glas)tuinbouw en samenwerking in de tuinbouwwereld. Daarnaast is hij gemeenteraadslid in de gemeente Zuidplas. Deze kennis en ervaring komt goed van pas bij Royal FloraHolland.

Willem-Jan Verdoes: “Royal FloraHolland is dé leidende internationale coöperatie en marktplaats voor de bloemenhandel/sierteelt. Het tuinbouwcluster is wereldwijd toonaangevend en kent tegelijkertijd in Nederland ook de nodige uitdagingen. Ik zie ernaar uit om samen te werken met het team Public Affairs van Royal FloraHolland. Daarnaast natuurlijk met alle andere medewerkers van Royal FloraHolland, overheden en allen die onderdeel zijn van het gehele glastuinbouwcluster. Samen voor een toekomstbestendige sector!

Er is werk aan de winkel, ik heb er zin an!”

Meer lezen

Per 1 februari is David Schuster gestart bij MSD (Merck) als Manager Public Affairs. Hiervoor was hij werkzaam bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daar heeft hij zich onder andere beziggehouden met tabaksontmoediging en de wietproef. Eerder werkte hij bij het COA, het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Nederlandse ambassade in […]

Verder lezen »

Kirsten Wilkeshuis (41) is per 1 april benoemd tot manager public affairs bij de pensioenfederatie. Zij werkte voorheen in de energiesector (Stedin, Netbeheer). De Pensioenfederatie is de overkoepelende belangenbehartiger van bijna alle Nederlandse pensioenfondsen. Zij vertegenwoordigt namens 198 pensioenfondsen de belangen van 5,8 miljoen deelnemers, 3,4 miljoen gepensioneerden en 10 miljoen gewezen deelnemers.

Verder lezen »