Personalia

19 september 2023

Willem-Jan Verdoes naar Royal FloraHolland

Per 1 september is Willem-Jan Verdoes in dienst getreden van Royal FloraHolland in de functie van lobbyist. Eerder werkt hij in dezelfde rol bij de gemeente Westland en bij PDR. Dat is een bureau voor strategie en communicatie. Hij heeft zich beziggehouden met de energietransitie, verduurzaming van de (glas)tuinbouw en samenwerking in de tuinbouwwereld. Daarnaast is hij gemeenteraadslid in de gemeente Zuidplas. Deze kennis en ervaring komt goed van pas bij Royal FloraHolland.

Willem-Jan Verdoes: “Royal FloraHolland is dé leidende internationale coöperatie en marktplaats voor de bloemenhandel/sierteelt. Het tuinbouwcluster is wereldwijd toonaangevend en kent tegelijkertijd in Nederland ook de nodige uitdagingen. Ik zie ernaar uit om samen te werken met het team Public Affairs van Royal FloraHolland. Daarnaast natuurlijk met alle andere medewerkers van Royal FloraHolland, overheden en allen die onderdeel zijn van het gehele glastuinbouwcluster. Samen voor een toekomstbestendige sector!

Er is werk aan de winkel, ik heb er zin an!”

Meer lezen

Op 1 april 2024 start Stijn Verbruggen als Coördinator Public Affairs bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). De afgelopen jaren vervulde hij dezelfde functie bij Jeugdzorg Nederland, waar hij daarvoor hoofd Strategie & Communicatie en perswoordvoerder was. Eerder was Verbruggen werkzaam bij de Tweede Kamer, de provincie Gelderland en het ministerie van Economische Zaken. Jeugdzorg […]

Verder lezen »

Per 1 oktober start Tim de Kroon als senior public affairs adviseur bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).  Hiervoor werkte hij als strateeg bij de gemeente Tilburg en in public affairs functies bij ProRail, de Nederlandse vereniging voor pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en lobbyadviesbureau Public Matters.

Verder lezen »