Personalia

19 september 2023

Willem-Jan Verdoes naar Royal FloraHolland

Per 1 september is Willem-Jan Verdoes in dienst getreden van Royal FloraHolland in de functie van lobbyist. Eerder werkt hij in dezelfde rol bij de gemeente Westland en bij PDR. Dat is een bureau voor strategie en communicatie. Hij heeft zich beziggehouden met de energietransitie, verduurzaming van de (glas)tuinbouw en samenwerking in de tuinbouwwereld. Daarnaast is hij gemeenteraadslid in de gemeente Zuidplas. Deze kennis en ervaring komt goed van pas bij Royal FloraHolland.

Willem-Jan Verdoes: “Royal FloraHolland is dé leidende internationale coöperatie en marktplaats voor de bloemenhandel/sierteelt. Het tuinbouwcluster is wereldwijd toonaangevend en kent tegelijkertijd in Nederland ook de nodige uitdagingen. Ik zie ernaar uit om samen te werken met het team Public Affairs van Royal FloraHolland. Daarnaast natuurlijk met alle andere medewerkers van Royal FloraHolland, overheden en allen die onderdeel zijn van het gehele glastuinbouwcluster. Samen voor een toekomstbestendige sector!

Er is werk aan de winkel, ik heb er zin an!”

Meer lezen

Amal Tourabi is sinds 1 november 2020 gestart als Manager Public Affairs bij Airbus Defence and Space Netherlands. Hiervoor heeft zij gewerkt als Manager Belangenbehartiging bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Daarvoor heeft zij ook de belangen van Oost-Nederland behartigd in Den Haag.

Verder lezen »

In onze vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politieke speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Joeri Redder-Veen, Adviseur public affairs bij de Nederlandse ggz. Wat is de grootste lobbyfout die je hebt gemaakt en wat heb je daarvan geleerd? Twee dingen. Omdat ik uit het woordvoerderschap het PA-vak in […]

Verder lezen »