Personalia

7 april 2022

Jurriaan Limburg naar WKPA

Vanaf 13 april gaat Jurriaan Limburg aan de slag als adviseur bij Wallaart & Kusse Public Affairs in Amsterdam. Hiervoor was hij kort werkzaam bij het CIDI in Den Haag en vervolgens enkele jaren voltijd achter de schermen in de Amsterdamse politiek bij de lokale CDA-fractie. Hij blijft daarnaast op lokaal niveau politiek actief als verkozen volksvertegenwoordiger in de Stadsdeelcommissie Amsterdam-Zuid.

Meer lezen

In ons vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politiek speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Paul van den Berg, politiek adviseur bij Cordaid. 1. Wat is de grootste lobbyfout die je hebt gemaakt en wat heb je daarvan geleerd? Me te veel blindgestaard op documenten vanuit het ministerie van […]

Verder lezen »

Amal Tourabi is sinds 1 november 2020 gestart als Manager Public Affairs bij Airbus Defence and Space Netherlands. Hiervoor heeft zij gewerkt als Manager Belangenbehartiging bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Daarvoor heeft zij ook de belangen van Oost-Nederland behartigd in Den Haag.

Verder lezen »