Personalia

14 december 2022

Dorien Eilering aan de slag bij HISWA-RECRON

Per 1 oktober 2022 is Dorien Eilering begonnen als adviseur Public Affairs bij HISWA-RECRON, de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie. Dorien heeft recentelijk haar Master gehaald in Europees Beleid en heeft daarvoor een bachelor gedaan in Europese Studies.

Door verschillende stages te hebben gelopen bij bedrijven en organisaties op de afdeling Public Affairs is er een passie ontstaan voor het vak. Dorien kijkt er naar uit om zichzelf beter te ontwikkelen als adviseur Public Affairs bij HISWA-RECRON.

Meer lezen

Op 6 september start Martijn Vonk als senior adviseur Public Affairs en Communicatie bij de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU). Hiervoor werkte Vonk in diverse Public Affairs functies bij brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland.

Verder lezen »

In onze vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politieke speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Joeri Redder-Veen, Adviseur public affairs bij de Nederlandse ggz. Wat is de grootste lobbyfout die je hebt gemaakt en wat heb je daarvan geleerd? Twee dingen. Omdat ik uit het woordvoerderschap het PA-vak in […]

Verder lezen »