Personalia

9 december 2022

Anouk Florentinus naar Finco Fuel Groep

Sinds november 2022 is Anouk Florentinus begonnen als Head Public Affairs & Sustainability bij de Finco Fuel groep. Hiervoor werkte Anouk bij Vattenfall als Public & Regulatory Affairs Manager voor wind en zon. Daarvoor was zij werkzaam als ProgammaManager Duurzame Mobiliteit bij landelijke NGO Natuur & Milieu. De eerste 10 jaar van haar carrière heeft zij gewerkt bij adviesbureau Ecofys (nu beter bekend als Guidehouse) als consultant in de bio-energie en duurzaam transport. Finco Fuel is een Nederlandse brandstoffenleverancier met grote duurzaamheidsambities. In 2035 willen zij 80% van hun volumes uit duurzame bronnen halen. Met 15% van de Nederlandse brandstofmarkt, groeiende bedrijfsonderdelen zoals biobrandstoffenlevering via GoodFuels en een uitbreidende portfolio buiten NL, kan dit een aanzienlijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de transportsector. Zij gaat binnen het bedrijf de afdeling Public Affairs & Sustainability opzetten en verder uitbouwen om hun zo te helpen met deze scherpe duurzaamheidsambities.

Meer lezen

Op 10 mei verwelkomt de belangenvereniging voor webwinkeliers Marlene ten Ham als opvolger van Wijnand Jongen. Marlene ten Ham is zeven jaar directeur geweest van de Europese koepelorganisatie Ecommerce Europe en werkte vanuit die rol intensief samen met alle Europese e-commerce-organisaties die zijn aangesloten, waaronder Thuiswinkel.org. Naast ruime managementervaring (onder meer als managing partner van […]

Verder lezen »

Amal Tourabi is sinds 1 november 2020 gestart als Manager Public Affairs bij Airbus Defence and Space Netherlands. Hiervoor heeft zij gewerkt als Manager Belangenbehartiging bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Daarvoor heeft zij ook de belangen van Oost-Nederland behartigd in Den Haag.

Verder lezen »