Personalia

9 december 2022

Anouk Florentinus naar Finco Fuel Groep

Sinds november 2022 is Anouk Florentinus begonnen als Head Public Affairs & Sustainability bij de Finco Fuel groep. Hiervoor werkte Anouk bij Vattenfall als Public & Regulatory Affairs Manager voor wind en zon. Daarvoor was zij werkzaam als ProgammaManager Duurzame Mobiliteit bij landelijke NGO Natuur & Milieu. De eerste 10 jaar van haar carrière heeft zij gewerkt bij adviesbureau Ecofys (nu beter bekend als Guidehouse) als consultant in de bio-energie en duurzaam transport. Finco Fuel is een Nederlandse brandstoffenleverancier met grote duurzaamheidsambities. In 2035 willen zij 80% van hun volumes uit duurzame bronnen halen. Met 15% van de Nederlandse brandstofmarkt, groeiende bedrijfsonderdelen zoals biobrandstoffenlevering via GoodFuels en een uitbreidende portfolio buiten NL, kan dit een aanzienlijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van de transportsector. Zij gaat binnen het bedrijf de afdeling Public Affairs & Sustainability opzetten en verder uitbouwen om hun zo te helpen met deze scherpe duurzaamheidsambities.

Meer lezen

Sophia Bout is per 1 november gestart als Adviseur Externe Betrekkingen bij Nuffic, de Nederlandse organisatie voor internationalisering in onderwijs.

Verder lezen »

Public Affairs is een modern vak. Vandaag de dag helemaal. Social media, statistieken, alle informatie elk moment online voorhanden. Iedere quote van een politicus, iedere actie van een NGO en iedere beweging van een onderneming wordt voortdurend gevolgd, geregistreerd en benut. Gegevens, data worden gekoppeld en met algoritmes is alles in kaart te brengen. Eigenlijk […]

Verder lezen »