Personalia

9 december 2022

Aukje Ravensbergen senior adviseur naar Wepublic

Wepublic verwelkomt een nieuwe collega! Aukje Ravensbergen is per 1 december gestart als Senior adviseur.  

Aukje werkte de afgelopen vijf jaar als senior public affairs adviseur bij de Federatie Medisch Specialisten. Als onderdeel van de communicatieafdeling heeft zij ruime ervaring opgedaan met het bekijken van vraagstukken vanuit de combinatie public affairs en communicatie. Daarvoor was zij werkzaam bij het public affairs bureau Van Oort & Van Oort.

Aukje gaat bij Wepublic met name aan de slag met vraagstukken op het gebied van public affairs en stakeholdermanagement.

Over Wepublic

Wij zijn een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Met kennis, ervaring én data dragen we bij aan betere besluitvorming in organisaties en bij hun verbinding met de publieke arena. 37 professionals zijn continu bezig om de binnenwereld van organisaties en de complexe buitenwereld met elkaar te verbinden en te duiden. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.

Meer lezen

Een initiatief van EW. Benieuwd waar de podcast over gaat?

Verder lezen »

In onze vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politieke speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Wessel Luken, Adviseur public affairs bij het CBL (Centraal Bureau Levensmiddelenhandel). 1. Wat is de grootste lobbyfout die je hebt gemaakt en wat heb je daarvan geleerd? Ik heb ooit een werkbezoek georganiseerd met […]

Verder lezen »