Personalia

9 december 2022

Aukje Ravensbergen senior adviseur naar Wepublic

Wepublic verwelkomt een nieuwe collega! Aukje Ravensbergen is per 1 december gestart als Senior adviseur.  

Aukje werkte de afgelopen vijf jaar als senior public affairs adviseur bij de Federatie Medisch Specialisten. Als onderdeel van de communicatieafdeling heeft zij ruime ervaring opgedaan met het bekijken van vraagstukken vanuit de combinatie public affairs en communicatie. Daarvoor was zij werkzaam bij het public affairs bureau Van Oort & Van Oort.

Aukje gaat bij Wepublic met name aan de slag met vraagstukken op het gebied van public affairs en stakeholdermanagement.

Over Wepublic

Wij zijn een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Met kennis, ervaring én data dragen we bij aan betere besluitvorming in organisaties en bij hun verbinding met de publieke arena. 37 professionals zijn continu bezig om de binnenwereld van organisaties en de complexe buitenwereld met elkaar te verbinden en te duiden. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.

Meer lezen

Aileen de Witte start per 1 juli bij Royal Flora Holland. Aileen over haar nieuwe rol: “Na een aantal jaren bij BPRA public affairs mij hard te hebben gemaakt voor de zorgsector, start ik per 1 juli bij Royal Flora Holland. De afgelopen jaren heb ik mij ingezet voor het oplossen van de enorme uitdagingen […]

Verder lezen »

Per 1 april is Ronald de Jong gestart bij Louwman Group als Manager Public Affairs. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor de public affairs activiteiten van Louwman Group in Nederland. Hiervoor werkte Ronald als Teammanager Mobiliteit & Verkeersveiligheid bij de ANWB.

Verder lezen »