Personalia

19 oktober 2022

Gerben Horst naar KNGF

Op 1 oktober is Gerben Horst gestart als Senior adviseur Public Affairs bij het KNGF, de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland. Hij richt zich op de landelijke belangenbehartiging, waarbij hij nauw optrekt met de andere beroepsorganisaties in de eerstelijnszorg. Gerben doet dit in verbinding met de regioadviseurs van KNGF voor het creëren van draagvlak voor de belangen van de fysiotherapie.

Gerben heeft bij diverse (semi-)publieke organisaties gewerkt, zoals UWV, het CNV en recent de Provincie Zuid-Holland. Naast zijn werk is hij CDA-raadslid in Nieuwegein en bestuurslid van de European Center-Right LGBT+ Alliance.

Het KNGF bevordert de kwaliteit van het vak fysiotherapie en behartigt de sociaaleconomische en maatschappelijke belangen van meer dan 17.000 aangesloten fysiotherapeuten. Daarmee vertegenwoordigt het KNGF de beroepsgroep in het algemeen. De vereniging bestaat uit 13 beroepsinhoudelijke verenigingen en beheert het Kwaliteitsregister Fysiotherapie NL (KRF NL) met daarin meer dan 23.000 geregistreerde fysiotherapeuten.

Meer lezen

Op 1 september is Liesbeth Rooijmans als senior adviseur Public Affairs gestart bi

Verder lezen »

Een initiatief van Remco de Boer. Benieuwd waar het over gaat?

Verder lezen »