Personalia

18 mei 2022

Ivo Poulissen naar KPN

Op 16 mei start Ivo Poulissen in het External Affairs team van KPN als senior adviseur Public Affairs. Hij was de afgelopen jaren werkzaam in het Public Affairs team van PostNL. Voor die tijd behartigde hij onder andere de belangen van de digitale sector bij NLdigital. Poulissen over zijn nieuwe rol: “De impact van digitalisering en digitale connectiviteit op de samenleving en het bedrijfsleven zijn groot. Bij KPN ga ik een nieuwe uitdaging aan en krijg ik tevens de kans om op betekenisvolle wijze invulling te geven aan deze terugkerende thema’s in mijn loopbaan. Ik heb hier enorm veel zin in!”

Meer lezen

In ons vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politiek speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Wouter Kniest, Adviseur Public Affairs bij Zorgverzekeraars Nederland. Wat is de grootste lobbyfout die je hebt gemaakt en wat heb je daarvan geleerd? Lobby is de kunst van het vooruitkijken: op zoek naar wederzijdse […]

Verder lezen »

Robbert Baruch is per 1 mei benoemd tot Senior Vice President Public Affairs, Europe, bij Universal Music Group (UMG). Deze positie is speciaal door UMG gecreëerd met de komst van Robbert. Hij werkte de afgelopen 10 jaar als manager Public Affairs bij Buma/Stemra.

Verder lezen »