Personalia

9 november 2021

Laurine Bonnewits naar Tekle Holographics

Per 1 november is Laurine Bonnewits gestart als Public affairs en relations officer bij Tekle Holographics in Hilversum. Laurine is gespecialiseerd in belangenbehartiging in het complexe speelveld waar politiek, bedrijfsleven, overheid samen komen. Zij heeft een achtergrond al jurist  en heeft een ruime bestuurlijke ervaring in gemeenteraden en in de Provinciale Staten van Zuid-Holland opgedaan. Op dit moment is ze nog actief in de Staten van Zuid-Holland als vice-fractievoorzitter van de VVD en voorzitter van de provinciale werkgroep Internationaal.

Binnen Tekle Holographics zal zij zich voornamelijk richten op zowel het vergroten van de product bekendheid en toepassing van de hologrammen als de public affairs.

De ambitie van Tekle is om wereldwijd toonaangevend te worden op het gebied van holographics. Bonnewits over haar keuze voor Tekle Holographics;  “Tech heeft de toekomst. Met hologrammen wordt VR en AR naar next level gebracht, daar wil ik graag mijn bijdrage aanleveren”

Over Tekle

Tekle Holographics is in maart 2021 opgericht door Michel Tszfaldet en is de officiële vertegenwoordiger van het Australische bedrijf Euclideon. Ons Holografisch platform is de beste manier om alle 3D bestanden te visualiseren. Wij bouwen de software die het flexibel en betrouwbaar maakt om voor iedereen te kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Onze visie is dat elk scherm holografisch zal zijn binnen de komende 10 jaar en dat Hologrammen de nieuwe standaard zal zijn voor visualisaties.

Meer lezen

In deze vlijmscherpe blog laat Hein Greven zijn kijk vallen op het onderliggende kernprobleem bij de toeslagenaffaire.

Verder lezen »

Begin mei is Rosa Hogerzeil gestart als Public Affairs Manager bij Lightyear, Nederland’s eigen zonne-auto bedrijf. Zij was hiervoor werkzaam bij DSM in external affairs en public-private partnerships. De brug tussen publiek en privaat, in combinatie met duurzaamheid, vormt een rode draad voor haar. “Emissiereductie en energie efficiëntie zijn belangrijke factoren in het verduurzamen van […]

Verder lezen »