Personalia

9 november 2021

Laurine Bonnewits naar Tekle Holographics

Per 1 november is Laurine Bonnewits gestart als Public affairs en relations officer bij Tekle Holographics in Hilversum. Laurine is gespecialiseerd in belangenbehartiging in het complexe speelveld waar politiek, bedrijfsleven, overheid samen komen. Zij heeft een achtergrond al jurist  en heeft een ruime bestuurlijke ervaring in gemeenteraden en in de Provinciale Staten van Zuid-Holland opgedaan. Op dit moment is ze nog actief in de Staten van Zuid-Holland als vice-fractievoorzitter van de VVD en voorzitter van de provinciale werkgroep Internationaal.

Binnen Tekle Holographics zal zij zich voornamelijk richten op zowel het vergroten van de product bekendheid en toepassing van de hologrammen als de public affairs.

De ambitie van Tekle is om wereldwijd toonaangevend te worden op het gebied van holographics. Bonnewits over haar keuze voor Tekle Holographics;  “Tech heeft de toekomst. Met hologrammen wordt VR en AR naar next level gebracht, daar wil ik graag mijn bijdrage aanleveren”

Over Tekle

Tekle Holographics is in maart 2021 opgericht door Michel Tszfaldet en is de officiële vertegenwoordiger van het Australische bedrijf Euclideon. Ons Holografisch platform is de beste manier om alle 3D bestanden te visualiseren. Wij bouwen de software die het flexibel en betrouwbaar maakt om voor iedereen te kunnen gebruiken in het dagelijks leven. Onze visie is dat elk scherm holografisch zal zijn binnen de komende 10 jaar en dat Hologrammen de nieuwe standaard zal zijn voor visualisaties.

Meer lezen

Politieke ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Ben jij voldoende op de hoogte van alles wat er op politiek vlak speelt? SeeMore is dé artificial intelligence tool waarmee je snel, slim en gemakkelijk politieke relevante informatie verzamelt.

Verder lezen »

Amal Tourabi is sinds 1 november 2020 gestart als Manager Public Affairs bij Airbus Defence and Space Netherlands. Hiervoor heeft zij gewerkt als Manager Belangenbehartiging bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Daarvoor heeft zij ook de belangen van Oost-Nederland behartigd in Den Haag.

Verder lezen »