Personalia

1 oktober 2021

Gerben Horst gestart bij de Provincie Zuid-Holland

Op 1 oktober is Gerben Horst gestart als Senior Adviseur Public Affairs bij de Provincie Zuid-Holland. Hij vervult daar een coördinerende rol in het PA-team dat verder bestaat uit Pepijn Veerman, Roald van der Mark en Esther Hartmann. Hiervoor heeft hij gewerkt als Senior Adviseur Public Affairs bij UWV, als senior adviseur/projectleider bij het CAOP en in diverse functies bij het CNV.

Horst over zijn nieuwe functie: ‘Waar het brede thema van arbeid en inkomen vele jaren de rode draad in mijn loopbaan is geweest, maak ik met de overstap naar de Provincie Zuid-Holland de beweging naar veelal ruimtelijke thema’s. Vanuit mijn ervaring als leraar aardrijkskunde en raadslid in Nieuwegein is dit voor mij bekend terrein. De komende tijd ga ik me vooral bezighouden met de dossiers wonen en stikstof. Mooie maar ook complexe onderwerpen met een groot maatschappelijk belang.’

Meer lezen

Per 1 april 2021 is Marco gestart bij Wepublic als senior Public Affairs adviseur. Marco heeft ruime ervaring met beleid en strategie: in de landelijke politiek als politiek adviseur voor het CDA, bij twee multinationals in de zorg (Mediq NV, MSD BV) en als (zelfstandig) adviseur.

Verder lezen »