Personalia

1 oktober 2021

Gerben Horst gestart bij de Provincie Zuid-Holland

Op 1 oktober is Gerben Horst gestart als Senior Adviseur Public Affairs bij de Provincie Zuid-Holland. Hij vervult daar een coördinerende rol in het PA-team dat verder bestaat uit Pepijn Veerman, Roald van der Mark en Esther Hartmann. Hiervoor heeft hij gewerkt als Senior Adviseur Public Affairs bij UWV, als senior adviseur/projectleider bij het CAOP en in diverse functies bij het CNV.

Horst over zijn nieuwe functie: ‘Waar het brede thema van arbeid en inkomen vele jaren de rode draad in mijn loopbaan is geweest, maak ik met de overstap naar de Provincie Zuid-Holland de beweging naar veelal ruimtelijke thema’s. Vanuit mijn ervaring als leraar aardrijkskunde en raadslid in Nieuwegein is dit voor mij bekend terrein. De komende tijd ga ik me vooral bezighouden met de dossiers wonen en stikstof. Mooie maar ook complexe onderwerpen met een groot maatschappelijk belang.’

Meer lezen

Amal Tourabi is sinds 1 november 2020 gestart als Manager Public Affairs bij Airbus Defence and Space Netherlands. Hiervoor heeft zij gewerkt als Manager Belangenbehartiging bij FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie. Daarvoor heeft zij ook de belangen van Oost-Nederland behartigd in Den Haag.

Verder lezen »

abel van Enckevort is per 1 november gestart als Head of Public Policy van Amazon Prime Video in Nederland & Nordics. Eerder werkte Isabel als senior adviseur bij het bureau Wepublic en bij Discovery Benelux als Director Communications & Public Affairs. Bij Amazon zal zij de Prime Video- en Studios-activiteiten in de Benelux en Nordics ondersteunen op het gebied van reputatie en public affairs.

Verder lezen »