Personalia

19 juni 2022

Rosa Hogerzeil van start bij Lightyear

Begin mei is Rosa Hogerzeil gestart als Public Affairs Manager bij Lightyear, Nederland’s eigen zonne-auto bedrijf. Zij was hiervoor werkzaam bij DSM in external affairs en public-private partnerships. De brug tussen publiek en privaat, in combinatie met duurzaamheid, vormt een rode draad voor haar.

“Emissiereductie en energie efficiëntie zijn belangrijke factoren in het verduurzamen van de mobiliteit-sector. Al binnen mijn eerste weken erkent ook de Europese Unie dit in de publicatie van de Solar Strategy, waar solar mobility expliciet als veelbelovende techniek wordt genoemd. Dit is nog maar het begin van een ontzettend enerverende baan!”, aldus Rosa Hogerzeil.

Meer lezen

In ons vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politiek speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan de Manager Public Affairs bij Airbus, Amal Tourabi.

Verder lezen »

Wepublic verwelkomt een nieuwe collega! Aukje Ravensbergen is per 1 december gestart als Senior adviseur.   Aukje werkte de afgelopen vijf jaar als senior public affairs adviseur bij de Federatie Medisch Specialisten. Als onderdeel van de communicatieafdeling heeft zij ruime ervaring opgedaan met het bekijken van vraagstukken vanuit de combinatie public affairs en communicatie. Daarvoor […]

Verder lezen »