Personalia

19 juni 2022

Rosa Hogerzeil van start bij Lightyear

Begin mei is Rosa Hogerzeil gestart als Public Affairs Manager bij Lightyear, Nederland’s eigen zonne-auto bedrijf. Zij was hiervoor werkzaam bij DSM in external affairs en public-private partnerships. De brug tussen publiek en privaat, in combinatie met duurzaamheid, vormt een rode draad voor haar.

“Emissiereductie en energie efficiëntie zijn belangrijke factoren in het verduurzamen van de mobiliteit-sector. Al binnen mijn eerste weken erkent ook de Europese Unie dit in de publicatie van de Solar Strategy, waar solar mobility expliciet als veelbelovende techniek wordt genoemd. Dit is nog maar het begin van een ontzettend enerverende baan!”, aldus Rosa Hogerzeil.

Meer lezen

Per 1 oktober start Tim de Kroon als senior public affairs adviseur bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV).  Hiervoor werkte hij als strateeg bij de gemeente Tilburg en in public affairs functies bij ProRail, de Nederlandse vereniging voor pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en lobbyadviesbureau Public Matters.

Verder lezen »

Overduidelijk wekt ons public affairs vak steeds meer interesse in de publieke media-arena. Nederland trekt een aardig beentje bij de laatste jaren. Op alle fronten is er aandacht: radio (BNR Lobbypanel), televisie (Haagse Lobby en Rambam) en boeken van journalisten zoals de publicaties van Joris Luyendijk (Je hebt het niet van mij, maar),  Ariejan Korteweg […]

Verder lezen »