Personalia

19 juni 2022

Rosa Hogerzeil van start bij Lightyear

Begin mei is Rosa Hogerzeil gestart als Public Affairs Manager bij Lightyear, Nederland’s eigen zonne-auto bedrijf. Zij was hiervoor werkzaam bij DSM in external affairs en public-private partnerships. De brug tussen publiek en privaat, in combinatie met duurzaamheid, vormt een rode draad voor haar.

“Emissiereductie en energie efficiëntie zijn belangrijke factoren in het verduurzamen van de mobiliteit-sector. Al binnen mijn eerste weken erkent ook de Europese Unie dit in de publicatie van de Solar Strategy, waar solar mobility expliciet als veelbelovende techniek wordt genoemd. Dit is nog maar het begin van een ontzettend enerverende baan!”, aldus Rosa Hogerzeil.

Meer lezen

Robbert Baruch is per 1 mei benoemd tot Senior Vice President Public Affairs, Europe, bij Universal Music Group (UMG). Deze positie is speciaal door UMG gecreëerd met de komst van Robbert. Hij werkte de afgelopen 10 jaar als manager Public Affairs bij Buma/Stemra.

Verder lezen »

Anne-Marie Frissen is per 1 juni gestart bij NOGEPA als Senior Adviseur Communicatie en Public Affairs. NOGEPA, de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie, is de branchevereniging van de dertien bedrijven die in Nederland een vergunning hebben om on- en offshore gas op te sporen en te winnen. Hiervoor werkte Anne-Marie bij Bouwend Nederland als belangenbehartiger infrastructuur.

Verder lezen »