Personalia

19 juni 2022

Rosa Hogerzeil van start bij Lightyear

Begin mei is Rosa Hogerzeil gestart als Public Affairs Manager bij Lightyear, Nederland’s eigen zonne-auto bedrijf. Zij was hiervoor werkzaam bij DSM in external affairs en public-private partnerships. De brug tussen publiek en privaat, in combinatie met duurzaamheid, vormt een rode draad voor haar.

“Emissiereductie en energie efficiëntie zijn belangrijke factoren in het verduurzamen van de mobiliteit-sector. Al binnen mijn eerste weken erkent ook de Europese Unie dit in de publicatie van de Solar Strategy, waar solar mobility expliciet als veelbelovende techniek wordt genoemd. Dit is nog maar het begin van een ontzettend enerverende baan!”, aldus Rosa Hogerzeil.

Meer lezen

Anne-Marie Frissen is per 1 juni gestart bij NOGEPA als Senior Adviseur Communicatie en Public Affairs. NOGEPA, de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie, is de branchevereniging van de dertien bedrijven die in Nederland een vergunning hebben om on- en offshore gas op te sporen en te winnen. Hiervoor werkte Anne-Marie bij Bouwend Nederland als belangenbehartiger infrastructuur.

Verder lezen »

In ons vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politiek speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Marcel Gerritsen! Hij geeft de pen door aan Pia Dijkstra, één van de langst zittende woordvoerders zorg in de Tweede Kamer. 1. Wat is het grootste lobbysucces dat je in je loopbaan bent tegengekomen? […]

Verder lezen »