Personalia

19 juni 2022

Rosa Hogerzeil van start bij Lightyear

Begin mei is Rosa Hogerzeil gestart als Public Affairs Manager bij Lightyear, Nederland’s eigen zonne-auto bedrijf. Zij was hiervoor werkzaam bij DSM in external affairs en public-private partnerships. De brug tussen publiek en privaat, in combinatie met duurzaamheid, vormt een rode draad voor haar.

“Emissiereductie en energie efficiëntie zijn belangrijke factoren in het verduurzamen van de mobiliteit-sector. Al binnen mijn eerste weken erkent ook de Europese Unie dit in de publicatie van de Solar Strategy, waar solar mobility expliciet als veelbelovende techniek wordt genoemd. Dit is nog maar het begin van een ontzettend enerverende baan!”, aldus Rosa Hogerzeil.

Meer lezen

Eva Nieuwsma is per 1 juni gestart als adviseur Corporate Public Affairs bij de Gemeente Den Haag. Hiervoor werkte zij bij lobbyadvieskantoor Meines Holla en Partners.

Verder lezen »

Op 1 september start Dianto Leeflang als adviseur Public Affairs bij de RAI Vereniging, belangenbehartiger voor fabrikanten en importeurs van wegvervoermiddelen. Hiervoor werkte Leeflang in verschillende functies bij de Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie.

Verder lezen »