Personalia

24 januari 2024

Stijn Verbruggen naar Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Op 1 april 2024 start Stijn Verbruggen als Coördinator Public Affairs bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN). De afgelopen jaren vervulde hij dezelfde functie bij Jeugdzorg Nederland, waar hij daarvoor hoofd Strategie & Communicatie en perswoordvoerder was. Eerder was Verbruggen werkzaam bij de Tweede Kamer, de provincie Gelderland en het ministerie van Economische Zaken.

Jeugdzorg Nederland en VNG werken al geruime tijd samen in samenwerkingsverband ‘Branches Gespecialiseerde Zorg voor Jeugd’ (BGZJ). VGN-directeur Theo van Uum: “Door die samenwerking weten we wat we in huis halen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Verbruggen een waardevolle impuls aan onze public affairs-activiteiten zal geven en kijk uit naar de samenwerking.” Stijn Verbruggen: “Na 11 jaar bij Jeugdzorg Nederland wordt het tijd me in een nieuwe sector vast te bijten. De gehandicaptenzorg is heel breed, het gaat niet alleen over de zorg, maar ook over arbeidsmarkt, wonen, onderwijs, sport en vrije tijd. Ik heb veel zin om daar een bijdrage aan te leveren.”

Meer lezen

Anne-Marie Frissen is per 1 juni gestart bij NOGEPA als Senior Adviseur Communicatie en Public Affairs. NOGEPA, de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie, is de branchevereniging van de dertien bedrijven die in Nederland een vergunning hebben om on- en offshore gas op te sporen en te winnen. Hiervoor werkte Anne-Marie bij Bouwend Nederland als belangenbehartiger infrastructuur.

Verder lezen »

Een initiatief van Isa en Iris. Benieuwd waar de podcast over gaat?

Verder lezen »