Personalia

13 januari 2022

Wepublic versterkt team met twee nieuwe Senior Adviseurs en Coördinator Marketing

Laurens Minderhoud en Daan Wijnants zijn per 1 januari 2022 begonnen als Senior Adviseur bij Wepublic. Tegelijkertijd start Rishwen Ghisaidoobe als Coördinator Marketing om het marketingbeleid van Wepublic verder vorm te geven.

Laurens is zijn loopbaan begonnen bij de Tweede Kamerfractie van de VVD waar hij meerdere Kamerleden heeft ondersteund in hun werkzaamheden. De afgelopen vier jaar was hij actief als Senior Adviseur bij de provincie Noord-Brabant. Uit deze rollen neemt hij brede ervaring en kennis mee van de Haagse politieke processen.

Daan heeft de afgelopen drie jaar gewerkt als Head of Public Affairs voor deelmobiliteitsaanbieder felyx. Daar begeleidde hij de (inter)nationale groei van felyx. Zijn ervaring richt zich met name op mobiliteit, gemeenten, tenders en aanbestedingen. Daarnaast is hij voor de VVD politiek actief in Amsterdam.

Rishwen startte zijn marketing carrière bij Theater aan het Spui in Den Haag waar hij afstudeerde op belevenismarketing. In de zeven jaren daarna heeft hij verschillende bedrijven en instellingen geholpen met uiteenlopende marketing- en communicatievraagstukken; van startups tot gevestigde organisaties en instellingen als De Haagse Hogeschool.

Wepublic: adviesbureau voor public affairs en communicatie

Met kennis, kunde en data helpt Wepublic opdrachtgevers bij hun verbinding met de publieke arena35 professionals maken de buitenwereld beter te begrijpen, en helpen bij het naar buiten brengen van de binnenwereld.

Meer lezen

Per 3 januari is Maurice Hoogeveen bij Booking.com gestart als Senior Manager Public Affairs Nederland. In deze rol zal hij verantwoordelijk zijn voor de public affairs acitiveiten van Booking.com in Nederland. Hiervoor werkte Maurice als Senior Adviseur Public Affairs bij KPN. 

Verder lezen »

Begin mei is Rosa Hogerzeil gestart als Public Affairs Manager bij Lightyear, Nederland’s eigen zonne-auto bedrijf. Zij was hiervoor werkzaam bij DSM in external affairs en public-private partnerships. De brug tussen publiek en privaat, in combinatie met duurzaamheid, vormt een rode draad voor haar. “Emissiereductie en energie efficiëntie zijn belangrijke factoren in het verduurzamen van […]

Verder lezen »