Podcasts

4 februari 2022

MVO Nederland

MVO Nederland maakt een eigen podcastserie, getiteld ‘Ondernemen in de nieuwe economie’. Omdat MVO Nederland ervan overtuigd is dat dit medium je op een andere manier kan inspireren en je niet alles in tekst tot je kunt nemen. Maar ook omdat het een perfect medium is om bijvoorbeeld tijdens reistijd tot je te nemen.  Abonneer je op de podcast via SpotifyApple Podcasts of Soundcloud om nieuwe afleveringen automatisch in je feed te ontvangen.

Meer lezen

Politieke ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op. Ben jij voldoende op de hoogte van alles wat er op politiek vlak speelt? SeeMore is dé artificial intelligence tool waarmee je snel, slim en gemakkelijk politieke relevante informatie verzamelt.

Verder lezen »

Op 10 mei verwelkomt de belangenvereniging voor webwinkeliers Marlene ten Ham als opvolger van Wijnand Jongen. Marlene ten Ham is zeven jaar directeur geweest van de Europese koepelorganisatie Ecommerce Europe en werkte vanuit die rol intensief samen met alle Europese e-commerce-organisaties die zijn aangesloten, waaronder Thuiswinkel.org. Naast ruime managementervaring (onder meer als managing partner van […]

Verder lezen »