Personalia

4 oktober 2022

Janneke Visser naar de Vereniging Hogescholen

Janneke Visser is per 1 september gestart als belangenbehartiger bij de Vereniging Hogescholen. Ze was hiervoor werkzaam bij de Museumvereniging.

Visser over haar nieuwe rol: “De eerste kennismakingen met collega’s waren inspirerend: prettige mensen, bevlogen, en met verstand van zaken. Ik zie uit naar meer, en verheug me te gaan bijdragen aan goed beleid voor het hoger onderwijs, praktijkgericht onderzoek, en voor studenten, die héle waardevolle kennis voor Nederland opdoen.”

Meer lezen

Jochem de Groot, tot voor kort verantwoordelijk voor Government Affairs bij Microsoft Nederland, wordt per 1 mei Senior Manager Global Government & Public Affairs bij Philips. In die rol zal hij voor Philips global advocacy op het gebied van de digitale transformatie van de zorg gaan coördineren.

Verder lezen »

Sinds november 2022 is Anouk Florentinus begonnen als Head Public Affairs & Sustainability bij de Finco Fuel groep. Hiervoor werkte Anouk bij Vattenfall als Public & Regulatory Affairs Manager voor wind en zon. Daarvoor was zij werkzaam als ProgammaManager Duurzame Mobiliteit bij landelijke NGO Natuur & Milieu. De eerste 10 jaar van haar carrière heeft […]

Verder lezen »