Personalia

25 januari 2023

Nigel van den Berg naar Fastned

Op 1 maart start Nigel van den Berg als Programmamanager Lokale overheden bij Fastned. Nigel voegt zich daar bij het Public Affairs team van Renske Schuitmaker en Hugo van Halder. Hij zal zich richten op de lokale samenwerkingen om het reeds snelgroeiende netwerk van snellaadstations van Fastned verder uit te breiden.

De afgelopen periode was Nigel verantwoordelijk voor de Public Affairs activiteiten van deelscooteraanbieder felyx. Daar zorgde hij voor het binnenhalen van toestemming om deelscooters aan te bieden in o.a. Breda, Enschede, Nijmegen, Tilburg Zwolle en tientallen andere gemeentes in Nederland en Duitsland. Nigel over zijn nieuwe rol: “Bij felyx heb ik een geweldige tijd gehad waarbij ik mij heb mogen inzetten voor het verduurzamen van de mobiliteit in onze binnensteden. Ik blijf in de sector, maar met totaal verschillende uitdagingen. Daarom heb ik ontzettend veel zin om bij Fastned aan de slag te gaan.”

Felyx gaat op zoek naar een vervanger voor Nigel van den Berg. Geïnteresseerd? https://lobbynieuws.nl/vacature/public-affairs-associate/

Meer lezen

Aan De Lobbytafel praat Erik van Venetië met interessante gasten over lobbyen en aanpalende onderwerpen

Verder lezen »

Een initiatief van Isa en Iris. Benieuwd waar de podcast over gaat?

Verder lezen »