Personalia

22 februari 2023

David Schuster naar MSD (Merck)

Per 1 februari is David Schuster gestart bij MSD (Merck) als Manager Public Affairs. Hiervoor was hij werkzaam bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daar heeft hij zich onder andere beziggehouden met tabaksontmoediging en de wietproef. Eerder werkte hij bij het COA, het ministerie van Justitie en Veiligheid en de Nederlandse ambassade in Roemenië.

Over zijn overstap zegt Schuster: “Ik heb enorm veel zin om bij MSD aan de slag te gaan! Een mooie organisatie die midden in de samenleving staat. Precies die sterke maatschappelijke focus spreekt me zo aan: de patiënt staat centraal en we bevorderen de gezondheid van mens en dier.

Meer lezen

Per 1 oktober 2022 is Dorien Eilering begonnen als adviseur Public Affairs bij HISWA-RECRON, de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie. Dorien heeft recentelijk haar Master gehaald in Europees Beleid en heeft daarvoor een bachelor gedaan in Europese Studies. Door verschillende stages te hebben gelopen bij bedrijven en organisaties op de afdeling Public Affairs is er […]

Verder lezen »

Op maandag 16 augustus is Eva Huis in ’t Veld als Head of Corporate Affairs bij Deliveroo Nederland van start gegaan. Hiervoor werkte zij als Public Affairs adviseur bij ORAM, nadat zij bij advieskantoor Wepublic werkzaam was.

Verder lezen »