Personalia

22 maart 2022

Considerati breidt het Public Affairs team uit met drie nieuwe collega’s

Deze maand verwelkomt Considerati drie nieuwe collega’s bij Public Affairs: Vita van HallKoen SchrotenJudith de Lange.

Vita van Hall werkt sinds kort bij Considerati als junior Consultant Public Affairs en is goed op de hoogte van politieke en beleidsmatige ontwikkelingen rond de thema’s digitalisering, technologie en veiligheid.

Koen Schroten is gestart als junior Consultant Public Affairs en houdt zich in zijn rol bezig met het analyseren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van technologie, digitalisering en duurzaamheid.

Judith de Lange is vorige week gestart als Consultant Public Affairs. In haar rol adviseert ze klanten over wetgeving en politieke ontwikkelingen op het gebied van technologie en digitalisering.

Meer lezen

Wepublic heeft een MotieMachine gebouwd om het stemgedrag van Tweede Kamerleden te voorspellen. Met een accuraatheid van bijna 80% kan de tool voorspellen of een motie wordt aangenomen of verworpen. Dit kan door kunstmatige intelligentie en de open data van de Tweede Kamer. “Hiermee hebben we de eerste stap gezet in het onderbouwen van ons […]

Verder lezen »

In onze vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politieke speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Wouter Kniest, Adviseur Public Affairs bij Zorgverzekeraars Nederland. Wat is de grootste lobbyfout die je hebt gemaakt en wat heb je daarvan geleerd? Lobby is de kunst van het vooruitkijken: op zoek naar wederzijdse […]

Verder lezen »