Personalia

22 maart 2022

Considerati breidt het Public Affairs team uit met drie nieuwe collega’s

Deze maand verwelkomt Considerati drie nieuwe collega’s bij Public Affairs: Vita van HallKoen SchrotenJudith de Lange.

Vita van Hall werkt sinds kort bij Considerati als junior Consultant Public Affairs en is goed op de hoogte van politieke en beleidsmatige ontwikkelingen rond de thema’s digitalisering, technologie en veiligheid.

Koen Schroten is gestart als junior Consultant Public Affairs en houdt zich in zijn rol bezig met het analyseren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van technologie, digitalisering en duurzaamheid.

Judith de Lange is vorige week gestart als Consultant Public Affairs. In haar rol adviseert ze klanten over wetgeving en politieke ontwikkelingen op het gebied van technologie en digitalisering.

Meer lezen

In de partijprogramma’s van politieke partijen is de aandacht voor regio’s ten opzichte van 4 jaar geleden met 25% toegenomen. Met deze toenemende aandacht is ook de lobbykracht versterkt. Twente heeft daarbij de meeste lobbykracht.

Verder lezen »

Met ingang van 1 februari jl. versterkt Tom Bouma als Public Affairs-adviseur het team van Sterk Noord Nederland (SNN). “Ik ben blij dat Tom Bouma het Public Affairs-team komt versterken. Met zijn werkervaring als adviseur in de Tweede Kamer brengt hij waardevolle kennis en kunde mee. Het team is nu weer compleet en kan doelgericht […]

Verder lezen »