Personalia

22 maart 2022

Considerati breidt het Public Affairs team uit met drie nieuwe collega’s

Deze maand verwelkomt Considerati drie nieuwe collega’s bij Public Affairs: Vita van HallKoen SchrotenJudith de Lange.

Vita van Hall werkt sinds kort bij Considerati als junior Consultant Public Affairs en is goed op de hoogte van politieke en beleidsmatige ontwikkelingen rond de thema’s digitalisering, technologie en veiligheid.

Koen Schroten is gestart als junior Consultant Public Affairs en houdt zich in zijn rol bezig met het analyseren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van technologie, digitalisering en duurzaamheid.

Judith de Lange is vorige week gestart als Consultant Public Affairs. In haar rol adviseert ze klanten over wetgeving en politieke ontwikkelingen op het gebied van technologie en digitalisering.

Meer lezen

Jochem de Groot, tot voor kort verantwoordelijk voor Government Affairs bij Microsoft Nederland, wordt per 1 mei Senior Manager Global Government & Public Affairs bij Philips. In die rol zal hij voor Philips global advocacy op het gebied van de digitale transformatie van de zorg gaan coördineren.

Verder lezen »

In de partijprogramma’s van politieke partijen is de aandacht voor regio’s ten opzichte van 4 jaar geleden met 25% toegenomen. Met deze toenemende aandacht is ook de lobbykracht versterkt. Twente heeft daarbij de meeste lobbykracht.

Verder lezen »