Podcasts

4 februari 2022

MVO Nederland

MVO Nederland maakt een eigen podcastserie, getiteld ‘Ondernemen in de nieuwe economie’. Omdat MVO Nederland ervan overtuigd is dat dit medium je op een andere manier kan inspireren en je niet alles in tekst tot je kunt nemen. Maar ook omdat het een perfect medium is om bijvoorbeeld tijdens reistijd tot je te nemen.  Abonneer je op de podcast via SpotifyApple Podcasts of Soundcloud om nieuwe afleveringen automatisch in je feed te ontvangen.

Meer lezen

In ons vaste rubriek 10-vragen-aan komt een bekend persoon uit het politiek speelveld langs. Dit keer was het de beurt aan Karen van den Einden, Senior adviseur Public Affairs en Positionering bij Natuur & Milieu. 

Verder lezen »

Jildau Schuilenburg, Samenwerkingsverband Noord-NederlandMonique Schumans, Wepublic Nu de lijsttrekkers bij de meeste politieke partijen bekend zijn, begint de strijd om de rest van de kandidatenlijst. Wie maakt kans op een zetel na de verkiezingen in maart volgend jaar? De populariteit van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt is mede toe te schrijven aan zijn steun vanuit de regio […]

Verder lezen »