Personalia

23 februari 2022

Wepublic breidt team uit met twee Junior Adviseurs en Intelligence Specialist

Wepublic is uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Chris van de Weijer en Floris-Jan Blok zijn per 1 februari gestart als Junior Adviseur. Jacqueline Knobben is begonnen als Intelligence Specialist.

Chris heeft een Bachelor Politicologie en een Master Environment and Resource Management afgerond. Daarnaast liep hij stage bij het EU-team van Berenschot en was hij actief voor de jongerendenktank The West Wing en De Kleine Consultant Amsterdam.

Floris-Jan werkte tijdens zijn bachelor Geschiedenis bij ProDemos, Huis voor Democratie en Rechtsstaat. Ten tijde van zijn master Public Affairs liep hij onder andere stage bij de afdeling Public Affairs en Stakeholdermanagement van Albert Heijn en bij Hill+Knowlton Strategies.

Jacqueline heeft zich tijdens haar studie toegespitst op (internationale) politiek en diplomatieke geschiedenis. Voor haar masterscriptie onderzoekt zij momenteel het raakvlak tussen publieke opinie en politiek in historisch perspectief, en hoe belangengroepen poogden de publieke opinie en het overheidsbeleid te beïnvloeden.

Over Wepublic

Wepublic is een adviesbureau voor public affairs en communicatie. Wij helpen opdrachtgevers bij hun verbinding met de publieke arena door middel van kennis, kunde en data. 37 professionals ondersteunen bij het begrijpen van de buitenwereld, en bij het naar buiten brengen van de binnenwereld. Wepublic heeft kantoren in Amsterdam en Den Haag.

Meer lezen

Op 10 mei verwelkomt de belangenvereniging voor webwinkeliers Marlene ten Ham als opvolger van Wijnand Jongen. Marlene ten Ham is zeven jaar directeur geweest van de Europese koepelorganisatie Ecommerce Europe en werkte vanuit die rol intensief samen met alle Europese e-commerce-organisaties die zijn aangesloten, waaronder Thuiswinkel.org. Naast ruime managementervaring (onder meer als managing partner van […]

Verder lezen »

Jildau Schuilenburg, Samenwerkingsverband Noord-NederlandMonique Schumans, Wepublic Nu de lijsttrekkers bij de meeste politieke partijen bekend zijn, begint de strijd om de rest van de kandidatenlijst. Wie maakt kans op een zetel na de verkiezingen in maart volgend jaar? De populariteit van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt is mede toe te schrijven aan zijn steun vanuit de regio […]

Verder lezen »